Uit eten

De inwendige mens komt op Texel zeker aan zijn trekken. Er zijn op het eiland verschillende eetgelegenheden waar je kunt genieten van een complete maaltijd tot een snelle hap. Vooral in de dorpen De Koog en Den Burg zijn veel restaurants, pizzeria’s, cafetaria’s en overige eetgelegenheden te vinden, maar ook in de andere dorpen tref je deze aan.

Restaurants in Den Burg

De ‘hoofdstad’ van Texel is Den Burg en hier tref je verschillende restaurants aan. Wil je bijvoorbeeld lekker Italiaans eten, dan kun je naar restaurant Venezia of Buon Appetito gaan. Voor een lekkere lunch of maaltijd kun je terecht bij Restaurant de Luwte of Freija. Dit zijn restaurants die goed gewaardeerd worden door hun gasten. Maar ook bij de andere restaurants in Den Burg kun je prima terecht. In totaal zijn er 21 restaurants in Den Burg.

Restaurants in De Koog

Hoewel Den Burg de ‘hoofdstad’ van Texel is, is De Koog het meest bruisende dorp met zijn vele cafĂ©’s en restaurants. Je zult hier dan ook geen moeite hebben een geschikt restaurant te vinden. Alhoewel, een keuze maken uit deze overvloed aan eetgelegenheden kan nog wel eens lastig zijn. En in het hoogseizoen zitten de goede restaurants al snel vol, dus reserveren is zeker aan te raden.

Overige restaurants op Texel