Hotels

Texel is zeer geschikt voor een lekker lange zomervakantie, maar een weekendje Texel of één enkele overnachting op Texel is ook zeer aan te raden. Er zijn verschillende mooie en comfortabele hotels waar je één of meerdere nachten door kunt brengen. Vooral buiten de seizoenen kun je er overnachten tegen zeer aantrekkelijke tarieven, maar ook in het hoogseizoen kun je prima in de hotels terecht.

Hotels op Texel – geen reserveringskosten

Er zijn verschillende tophotels op Texel die door hun gasten zeer goed beoordeeld worden. Voorbeelden hiervan zijn Hotel De Zwaluw, Kogerstaete Texel en Hotel Airport Texel. Daarnaast zijn er nog vele andere hotels die bijna allemaal met een hoog cijfer beoordeeld worden op Zoover. Zo weet je dat je eigenlijk altijd goed zit in een hotel op Texel.

Hotel de Zwaluw

Dit hotel dat met een ruime 9 beoordeeld wordt door de gasten is gelegen in De Koog. De kamers zijn ruim en mooi en voorzien van de meeste gemakken. Het hotel wordt geroemd om het restaurant en de uitgebreide ontbijtservice. Ondanks de geboden luxee en service zijn de tarieven zeer schappelijk. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is er dus optimaal.

Kogerstaete Texel

Ook dit hotel wordt door haar bezoekers beoordeeld met een 9+. Het hotel is gelegen aan het strand in de buurt van het bos en ligt aan de rand van De Koog. Alle faciliteiten zijn er dus binnen loopafstand. Het hotel beschikt over mooie kamers, waarvan sommige zelfs voorzien zijn van een stoomdouche. Het eigengebakken brood dat klaarstaat tijdens het ontbijt is voor veel gasten een reden om het hotel vaker te bezoeken.

Hotel Airport Texel

Voor een eiland is het best wel uniek dat er een vliegveld aanwezig is. Bij Texel is dat het geval. Aan de rand van het vliegveld ligt Hotel Airport Texel. Ook dit hotel wordt met een ruime 9 gewaardeerd door haar voormalige gasten. De kamers zijn comfortabel en ’s ochtends hangt er aan de deurklink een tas met verse broodjes voor de gasten voor het ontbijt. Sommige kamers beschikken over een balkon waarvan je een uniek uitzicht hebt op het vliegveld en de vliegtuigen en parachutisten die er landen.

Meer voordelige Hotels op Texel

Zoals aangegeven zijn er nog een heel hoop andere hotels op Texel met een uitstekende service die een prima onderkomen bieden. In onze berichtgeving zullen wij hier aandacht besteden, eventueel in combinatie met een leuke Texeldeal.